Novellit

Tässä osiossa on lyhyitä tarinoita, joista olen tehnyt omakustanteita.

Tex Unelmoi pääsevänsä poliisikoiraksi ja päättääkin eräänä päivänä karata koiratarhasta toteuttamaan unelmaansa. Valm. 2015

Kielletyssä metsässä tapahtuu kummallista eläinten välienselvittelyä, jota kaksi mitätöntä ihmistä tulee todistamaan. Tämä on kolmas 24 H sarjikseni. Valm. 2014

Pieni tyttö saa viikkorahaa ja lähtee välittömästi tuhlaamaan. Valm. 2014

Joria ajaa takaa sumea mies, eikä se jätä häntä rauhaan. Valm. 2013

Tämä on toinen 24H sarjikseni, jonka tein Porissa 21-22.10.2012. Laatu on jälleen kerran… noh… mitä nyt on.
Tässä tarinassa olen ajatellut etiikan kannalta, mutta suosittelen silti lukemaan omalla vastuulla “kauhu” elementin takia.

Nuori vaihto-oppilas Tuomo huomaa kyläläisistä, etteivät he ole mitään iloista porukkaa. Ainoa, joka on aina iloinen on nainen, jota kutsutaan Valkoiseksi pariisittareksi. Kyläläiset ei voi sietää häntä, joten he päättävät tappaa hänet. Tuomo ei anna sen tapahtua. Valkoinen pariistar ilmestyi alunperin Vimma nimiseen lehteen, johon oli koottu viisi tarinaa, jotka olivat tehneet FinnishcomicsDA -Deviantart ryhmän jäsenet.

Tässä on siis ensimmäinen 24H sarjakuva, jota tein Porissa. Laatu vaihtelee roimasti, sillä tämä tuli viime minuuteilla valmiiksi. Tekstit olen jälkikäteen tummentanut selkeyden vuoksi ja sivu 12 on muokattu myös.